Evaluatie keurmerk en dienstverlening 2015

Het gaat goed, maar met name op inhoud is er ruimte voor verbetering; dat is de conclusie uit de evaluatie Keurmerk Basis GGZ en dienstverlening KiBG 2015. Het Keurmerk Basis GGZ wordt gemiddeld beoordeeld met een 6.8, de dienstverlening door Stichting KiBG krijgt een 7.4. Acties om te verbeteren zijn reeds opgestart in de vorm van betere aansluiting bij beroepsverenigingen en bestaande initiatieven, en het bieden van meer mogelijkheden om mee te denken en op de hoogte te blijven.

In lijn met onze doelen binnen de GGZ, streeft Stichting KiBG ook continu naar verbetering van haar eigen dienstverlening. Naast specifieke evaluaties van bijeenkomsten, processen en op incidentniveau, voeren wij daarom jaarlijks ook een algemene evaluatie uit. Een volledig verslag van deze evaluatie vindt u in het document Evaluatie keurmerk en dienstverlening 2015 (pdf).

Reacties zijn gesloten.