Stichting KiBG neemt keurmerkactiviteiten Stichting mirro over

Per 1 september 2015 neemt Stichting Kwaliteit in Basis GGZ de keurmerkactiviteiten volledig over van Stichting mirro. Het mirro-keurmerk heet vanaf nu: Keurmerk Basis GGZ.

Stichting Kwaliteit in Basis GGZ is per 1 juli 2015 opgericht. Er is besloten tot een overname van de keurmerkactiviteiten door deze stichting om het onafhankelijke karakter van deze activiteiten te versterken.

Stichting KiBG gaat werken vanuit de overtuiging dat de GGZ in Nederland van goed naar beter kan. De stichting beoogt de kracht van verbinding en de kracht van inzicht, herkenning en erkenning te benutten om in gezamenlijke dialoog te blijven werken aan kwaliteit in de GGZ. Samen (h)erkennen we betere mentale zorg. Meer informatie over de nieuwe stichting vindt u op de pagina Over Stichting KiBG.

Het mirro-keurmerk heet vanaf nu: Keurmerk Basis GGZ

Informatie over onder meer de normen vindt u op de pagina over het Keurmerk Basis GGZ. De normen van het keurmerk 2015 en het proces van toetsing en evaluatie wijzigen niet. Zorgaanbieders die het keurmerk 2015 dragen krijgen binnenkort per post onder meer het keurmerkcertificaat voor het Keurmerk Basis GGZ 2015.

Reacties zijn gesloten.