Actueel

15
dec

Opening Zelfevaluatie Keurmerk Basis GGZ 2018

Lees meer

31
okt

Sluiting aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2018

Lees meer

17 oktober 2017

Dichterbij de huisartsenzorg – praat online mee!

Praat nu online mee over de samenwerking tussen de GBGGZ en de huisartsenzorg. Hoe kunnen we deze verbeteren? Bekijk de onderwerpen die zijn opgegooid tijdens de Open Spacebijeenkomst op 31 augustus en deel uw voorbeelden, gedachten, vragen en/of ervaringen. Zo worden we samen beter.

Lees meer

16 oktober 2017

Gouden randjes – uitreiking in november

Stichting KiBG wil koplopers binnen het Keurmerk Basis GGZ belonen. Zo zijn er Keurmerkdragers aan te wijzen die veel energie steken in het meten van cliëntervaringen. De 'meest gewaardeerde' Keurmerkdragers krijgen binnenkort bij hun keurmerk het Gouden Randje.

Lees meer

15 oktober 2017

Aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2018 sluit per 1 november

De aanvraagperiode voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 sluit per 1 november. Bent u nu al keurmerkdrager? U hoeft geen aanvraag in te dienen - u heeft instructies ontvangen om het keurmerk in 2018 te continueren.

Lees meer

25 september 2017

Energieke bijeenkomst Bee Inspired

Hoe kunnen we de samenwerking tussen de GBGGZ en de huisartsenzorg verbeteren? Dat was de vraag die we donderdag 31 augustus met elkaar bespraken tijdens een open space bijeenkomst. De werkvorm, waarbij de aanwezigen met elkaar de agenda bepalen, leidde inderdaad tot een energieke dynamiek vol inspiratie en kruisbestuiving.

Lees meer

9 mei 2017

321 GBGGZ-aanbieders gekwalificeerd voor het Keurmerk Basis GGZ 2017

Maar liefst 321 GBGGZ-aanbieders hebben laten zien invulling te geven aan de normen en criteria van het Keurmerk Basis GGZ 2017. Dat deden zij met een zelfevaluatie. Keurmerkdragers moesten zich vóór 1 april 2017 kwalificeren om het keurmerk te behouden.

Lees meer

1 april 2017

Normen en criteria Keurmerk Basis GGZ 2018 online beschikbaar

Vanaf nu kunt u de vastgestelde normen en kwalificatiecriteria voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 inzien. Het keurmerk kent ook in 2018 drie thema’s: Cliëntgericht handelen, Samenwerken en Innoveren en continu verbeteren.

Lees meer

10 maart 2017

Cliëntenspiegel – eerste stappen gezet

Eerder dit jaar riepen we mensen die als cliënt ervaring hebben binnen de GBGGZ op om met ons mee te denken. Wat bepaalt voor cliënten de kwaliteit van zorg? Een aantal mensen heeft inmiddels op de oproep gereageerd – begin april is de eerste bijeenkomst. Er is ruimte voor meer meedenkers.

Lees meer

10 maart 2017

Geslaagde Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2018

Verrassend, verfrissend, open en inspirerend. We kijken terug op een geslaagde Werkconferentie over het Keurmerk Basis GGZ 2018. In dialoog over normen en criteria leverden de aanwezigen een inhoudelijke inspanning, maar er was ook ruimte voor inspiratie en ontspanning.

Lees meer