Actueel

31
okt

Sluiting aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2018

Lees meer

31
aug

Dichterbij de Huisartsenzorg (Open Space Bijeenkomst)

Lees meer

9 juni 2017

Bee Inspired – Dichterbij de Huisartsenzorg (31 augustus)

Hoe kunnen we de samenwerking tussen de GBGGZ en de huisartsenzorg verbeteren? Op donderdag 31 augustus is er de gelegenheid om het daar met andere zorgaanbieders (psychologen, managers, huisartsen, POH’s-GGZ, beleidsmedewerkers, enz.) over te hebben. Geen symposium, lezing of congres, maar een 'gestructureerde koffiepauze'.

Lees meer

1 juni 2017

Aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2018 geopend

GBGGZ-aanbieders kunnen vanaf 1 juni het Keurmerk Basis GGZ 2018 aanvragen. De aanvraagperiode sluit per 1 november. Bent u al keurmerkdrager? U hoeft geen aanvraag in te dienen - u heeft instructies ontvangen om het keurmerk in 2018 te continueren.

Lees meer

9 mei 2017

321 GBGGZ-aanbieders gekwalificeerd voor het Keurmerk Basis GGZ 2017

Maar liefst 321 GBGGZ-aanbieders hebben laten zien invulling te geven aan de normen en criteria van het Keurmerk Basis GGZ 2017. Dat deden zij met een zelfevaluatie. Keurmerkdragers moesten zich vóór 1 april 2017 kwalificeren om het keurmerk te behouden.

Lees meer

1 april 2017

Normen en criteria Keurmerk Basis GGZ 2018 online beschikbaar

Vanaf nu kunt u de vastgestelde normen en kwalificatiecriteria voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 inzien. Het keurmerk kent ook in 2018 drie thema’s: Cliëntgericht handelen, Samenwerken en Innoveren en continu verbeteren.

Lees meer

10 maart 2017

Cliëntenspiegel – eerste stappen gezet

Eerder dit jaar riepen we mensen die als cliënt ervaring hebben binnen de GBGGZ op om met ons mee te denken. Wat bepaalt voor cliënten de kwaliteit van zorg? Een aantal mensen heeft inmiddels op de oproep gereageerd – begin april is de eerste bijeenkomst. Er is ruimte voor meer meedenkers.

Lees meer

10 maart 2017

Geslaagde Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2018

Verrassend, verfrissend, open en inspirerend. We kijken terug op een geslaagde Werkconferentie over het Keurmerk Basis GGZ 2018. In dialoog over normen en criteria leverden de aanwezigen een inhoudelijke inspanning, maar er was ook ruimte voor inspiratie en ontspanning.

Lees meer

20 december 2016

Bent u onze spiegel? Cliënten gezocht!

Bent u in het afgelopen jaar behandeld binnen de Generalistische Basis GGZ? Bent u bereid uw ervaring te mengen met de kennis van professionals en andere experts? Wij nodigen u graag uit met ons mee te denken.

Lees meer

20 december 2016

LinkedIn-groep Keurmerk Basis GGZ

Kennis en ervaringen uitwisselen over zorgverlening binnen de Basis GGZ? Met andere Keurmerkdragers sparren over de normen? Neem een kijkje en word lid in onze besloten LinkedIn groep. Zorgaanbieders kunnen elkaar hier vragen stellen, helpen en inspireren. Stichting KiBG is beheerder van de groep en reageert zelf ook actief waar dat relevant is.

Lees meer