Actueel

01
jun

Opening aanvraagformulier Keurmerk Basis GGZ 2018

Lees meer

01
apr

Keurmerk Basis GGZ 2018 gepubliceerd

Lees meer

1 april 2017

Normen en criteria Keurmerk Basis GGZ 2018 online beschikbaar

Vanaf nu kunt u de vastgestelde normen en kwalificatiecriteria voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 inzien. Het keurmerk kent ook in 2018 drie thema’s: Cliëntgericht handelen, Samenwerken en Innoveren en continu verbeteren. Vóór 1 juni komen op deze website ook een stappenplan en een factsheet beschikbaar voor (toekomstige) keurmerkdragers.

Lees meer

10 maart 2017

Cliëntenspiegel – eerste stappen gezet

Eerder dit jaar riepen we mensen die als cliënt ervaring hebben binnen de GBGGZ op om met ons mee te denken. Wat bepaalt voor cliënten de kwaliteit van zorg? Een aantal mensen heeft inmiddels op de oproep gereageerd – begin april is de eerste bijeenkomst. Er is ruimte voor meer meedenkers.

Lees meer

10 maart 2017

Geslaagde Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2018

Verrassend, verfrissend, open en inspirerend. We kijken terug op een geslaagde Werkconferentie over het Keurmerk Basis GGZ 2018. In dialoog over normen en criteria leverden de aanwezigen een inhoudelijke inspanning, maar er was ook ruimte voor inspiratie en ontspanning.

Lees meer

20 december 2016

Bent u onze spiegel? Cliënten gezocht!

Bent u in het afgelopen jaar behandeld binnen de Generalistische Basis GGZ? Bent u bereid uw ervaring te mengen met de kennis van professionals en andere experts? Wij nodigen u graag uit met ons mee te denken.

Lees meer

20 december 2016

LinkedIn-groep Keurmerk Basis GGZ

Kennis en ervaringen uitwisselen over zorgverlening binnen de Basis GGZ? Met andere Keurmerkdragers sparren over de normen? Neem een kijkje en word lid in onze besloten LinkedIn groep. Zorgaanbieders kunnen elkaar hier vragen stellen, helpen en inspireren. Stichting KiBG is beheerder van de groep en reageert zelf ook actief waar dat relevant is.

Lees meer

20 december 2016

Zelfevaluatie keurmerk 2017

Draagt uw organisatie (ook) in 2017 het Keurmerk Basis GGZ? Dan moet vóór 1 april 2017 aannemelijk worden gemaakt dat u invulling geeft aan de keurmerknormen van 2017: de kwalificatie. Dit doet u met een digitale zelfevaluatie - deze is vanaf maandag 19 december geopend.

Lees meer

13 oktober 2016

Inkomsten en uitgaven Stichting KiBG

Hoe wordt Stichting KiBG bekostigd? En waar wordt dat geld voor gebruikt? In dit bericht lichten we toe welke inkomsten er zijn en hoe de uitgaven verdeeld zijn over de activiteiten.

Lees meer

9 september 2016

Nieuwe teamleden Stichting KiBG

Het team van Stichting KiBG is versterkt. Met Dax Steins als data-analist kunnen we onze spiegelinformatie nu efficiënter en nog beter (door)ontwikkelen. Marieclaire Spape behandelt vanaf nu alle vragen die per mail en telefoon binnenkomen en ondersteunt daarnaast als programmamedewerker bij veel andere activiteiten.

Lees meer