Actueel

26
jan

Schriftelijke consultatie Keurmerk 2019

Lees meer

18
jan

Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2019

Lees meer

14
dec

Opening Zelfevaluatie Keurmerk Basis GGZ 2018

Lees meer

30 november 2017

Uitnodiging – Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2019

Als 2018 net begonnen is, wordt het Keurmerk Basis GGZ 2019 alweer gevormd. In voorbereiding daarop voerden we al gesprekken over de vragen: Waar staat de GBGGZ over 3 jaar? En wat is er voor nodig om daar te komen? Tijdens de Werkconferentie bespreken we graag met u welke wijzigingen in het Keurmerk nodig zijn om bij te dragen aan de wenselijke koers; zet donderdag 18 januari dus in uw agenda!

Lees meer

28 november 2017

Impressie ronde tafel bijeenkomsten

Transparante zorg met de behandelaar als adviseur, korte en GBGGZ-specifieke effectmetingen, practice based behandelingen, een geprotocolleerde indicatiestelling, brede inzet van eHealth; het zijn een aantal elementen die de GBGGZ over 3 jaar zouden moeten kenmerken. Zo bespraken ruim 20 GBGGZ-aanbieders tijdens twee ronde tafel bijeenkomsten.

Lees meer

10 november 2017

Gouden Randjes voor ‘meest gewaardeerde’ Keurmerkdragers

De eerste Gouden Randjes zijn uitgereikt aan de 'meest gewaardeerde' Keurmerkdragers. Deze praktijken en instellingen spannen zich bovengemiddeld in om cliëntervaringen te verzamelen en te benutten ter verbetering van het zorgproces. Bovendien worden deze Keurmerkdragers door cliënten bovengemiddeld positief beoordeeld.

Lees meer

10 november 2017

Vrijstellingen Kwalificatieproces 2018

In het Keurmerk Basis GGZ erkennen we waar mogelijk de inspanningen die aanbieders reeds geleverd hebben voor andere kwaliteitsinitiatieven. In het Kwalificatieproces 2018 zijn op dit moment (gedeeltelijke) vrijstellingen vastgesteld voor aanbieders met een NIP-visitatie certificaat, een LVVP-visitatie certificaat, een HKZ-certificaat en/of het Keurmerk Basis GGZ 2017.

Lees meer

10 november 2017

Keurmerkdragers 2018 ontvangen startpakket

Alle GBGGZ-aanbieders met een overeenkomst voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 ontvangen een dezer dagen per post een startpakket. Het startpakket bevat informatie over het Keurmerk en over de stappen die gezet moeten worden om het Keurmerk gedurende heel 2018 te behouden.

Lees meer

17 oktober 2017

Dichterbij de huisartsenzorg – praat online mee!

Praat nu online mee over de samenwerking tussen de GBGGZ en de huisartsenzorg. Hoe kunnen we deze verbeteren? Bekijk de onderwerpen die zijn opgegooid tijdens de Open Spacebijeenkomst op 31 augustus en deel uw voorbeelden, gedachten, vragen en/of ervaringen. Zo worden we samen beter.

Lees meer

16 oktober 2017

Gouden randjes – uitreiking in november

Stichting KiBG wil koplopers binnen het Keurmerk Basis GGZ belonen. Zo zijn er Keurmerkdragers aan te wijzen die veel energie steken in het meten van cliëntervaringen. De 'meest gewaardeerde' Keurmerkdragers krijgen binnenkort bij hun keurmerk het Gouden Randje.

Lees meer