Save the date: 18 januari 2018 – Werkconferentie Keurmerk 2019

Als 2018 net begonnen is, wordt het Keurmerk Basis GGZ 2019 alweer gevormd. Welke normen en criteria passen bij de koers van de GBGGZ? Dat bespreken we graag met u tijdens de Werkconferentie; reserveer donderdag 18 januari 2018 dus alvast in uw agenda!

Vooraf formuleren we samen met het veld een antwoorden de vragen: waar staat de GBGGZ over 3 jaar en wat is er voor nodig om daar te komen? En wat is er nodig om Generalistisch methodisch behandelen blijvend op de kaart te zetten? Dat doen we tijdens de ronde tafel bijeenkomsten op 21 en 22 november (aanmelden hiervoor is niet meer mogelijk).

Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ – 18 januari 2018

Tijdens de Werkconferentie werken we aan normen en criteria voor het Keurmerk Basis GGZ 2019 die bij de eerder geformuleerde visie passen.

Datum: 18 januari 2018
Tijd: in de middag
Locatie: midden van het land

Meer informatie volgt spoedig. Reserveer nu 18 januari 2018 vast in uw agenda en pak uw kans om invloed uit te oefenen!

Alvast aanmelden? Ga naar: www.kibg.nl/werkconferentie

 

Reacties zijn gesloten.